Free From Food Functional & Health Ingredients Expo vindt plaats in juni

19 januari 2022 Redactie Voeding Nu

Beeld: Pixabay

Op 7 en 8 juni vindt de Free From Food & Health Ingredients Expo plaats in de Gran Vía Fira de Barcelona expositiehal. De organisatie verwacht zo’n 8500 bezoekers en 350 exposanten.

Het programma van de beurs richt zich op het promoten en versterken van professionele ontmoetingen. Bezoekers kunnen seminars en conferenties bijwonen, deelnemen aan netwerkactiviteiten en in discussie gaan met experts en sleutelfiguren in hun vakgebied.

Ook zijn de nieuwste innovaties te ontdekken op het gebied van biologische, veganistische, lactose- en glutenvrije en vegetarische voedingsmiddelen en supplementen. Daarnaast zien bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van biologisch afbreekbare en duurzame verpakkingen.

De Amsterdamse editie van de Free From Food Expo 2021 werd door foodprofessionals beoordeeld als ‘sfeervol, inspirerend en van hoge kwaliteit’. Deze editie van de beurs vindt komend najaar opnieuw plaats. 

Inschrijven voor de Spaanse Free From Food Expo kan binnenkort. Meer informatie is te vinden op barcelona.freefromfoodexpo.com.

Bron: Free From Food Expo

Altijd op de hoogte blijven?