Bij Carezzo maken we goede en gezonde producten voor mensen die ziek zijn, moeten herstellen en/of geen eetlust hebben. De producten die we hiervoor maken zijn eiwitverrijkt. Dat betekent dat er eiwitten zijn toegevoegd aan bestaande, gewone, producten om ervoor te zorgen dat de spieren en botten beter kunnen herstellen. Dit alles wordt gedaan onder het motto: kiezen wat je lekker vindt, en krijgen wat je nodig hebt.

Nu introduceren we met trots ons nieuwste product: Carezzo PRO+ fruitdrinks. Deze lijn bestaat uit fruitdrinks met 20 gram eiwit per portie van 200 ml, ideaal voor mensen met een verhoogde eiwitbehoefte. De Carezzo PRO+ fruitdrinks zijn rijk aan eiwit en een bron van vitamine C en vezels. Bovendien zijn ze, net als onze huidige fruitdrinks, vrij van toegevoegde suikers. De fruitdrinks zijn verkrijgbaar in twee heerlijke varianten: sinaasappel en appel-blauwe bes. 

Voor wie is Carezzo PRO+

  • Actieve Revalidatie: Ideaal voor cliënten in de revalidatie met (kracht) trainingsprogramma's. Een dosis van 20 g eiwit ondersteunt optimaal herstel.
  • Ziekenhuis & Instellingen: Voor patiënten met ondervoeding en degenen die een eiwitboost nodig hebben. Ook makkelijk als pre-sleep snack voor nachtelijke eiwitsynthese.
  • Hoge Eiwitbehoefte: Voor mensen met een verhoogde eiwitbehoefte kan Carezzo PRO+ het aantal dagelijkse consumpties verminderen. Hierdoor zijn de fruitdrinks ook goed voor mensen met minder eetlust

Zet met Carezzo PRO+ een stap naar effectiever herstel en verbeterde voeding in een handig flesje!

carezzo.nl/proplus

Altijd op de hoogte blijven?