Food Tech Event: micro-organismen en voedselveiligheid

14 maart 2024

Micro-organismen reageren op prikkels uit hun omgeving en hebben een vermogen zich daarop aan te passen. Wat is het gevolg van dat aanpassingsvermogen voor de voedselveiligheid? Processen die eerst 'veilig' waren kunnen ineens voor problemen zorgen. Aldo Evers vertelt hier meer over op Food Tech Event 2024.

Evers neemt je op Food Tech Event mee in een bespreking van verschillende casussen op het gebied van micro-organismen en voedselveiligheid. Hij bespreekt voorbeelden waarbij er op laboratoriumschaal validaties zijn uitgevoerd om vast te stellen dat het proces ook met deze aangepaste micro-organismen nog veilig is.

Over de spreker

Aldo Evers is Senior Technisch Specialist bij Normec Foodcare en houdt zich bezig met microbiologische uitdagingen en bijbehorende nationale en internationale wetgeving. Normec Foodcare is gespecialiseerd in voedselkwaliteit en -veiligheid.

Food Tech Event, voorheen Food Technology, richt zich op de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking. Weten wat er speelt? Kom op 15 en 16 mei 2024 naar Food Tech Event in de Brabanthallen in Den Bosch.

Aanmelden voor Food Tech Event

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?