Kennissessie “(Plantaardig) eiwit en beweging: een krachtige samenwerking!”

11 juli 2023 Partner content Alpro

 

BEDRIJFSINFORMATIE | Ontdek de kracht van (plantaardige) eiwitten en beweging tijdens een inspirerend Alpro-symposium op 25 september. Prof. Peter Weijs ontrafelt de eiwitsynthese, sportdiëtist Gunilla Boomsma deelt tips en triatleet Marliz Altena deelt haar plantaardige voedingsdilemma’s. Je kunt je nu inschrijven.

Prof. Peter Weijs, hoogleraar en lector voeding en beweging aan Amsterdam University of Applied Sciences zal de complexe processen van eiwitsynthese ontrafelen en uitleggen hoe eiwitten bijdragen aan spiergroei en herstel.

Sportdiëtist Gunilla Boomsma, voorheen werkzaam bij voetbalclub AZ, deelt nuttige tips en adviezen over voeding voor zowel professionele als recreatieve sporters. Haar focus ligt daarbij op het maken van meer plantaardige keuzes.

Marliz Altena is een fanatieke triatleet met een plantaardig voedingspatroon. Ze deelt haar persoonlijke dilemma’s en bespreekt hoe ze haar voeding heeft aangepast voor topprestaties in haar sport.

Het symposium wordt speciaal georganiseerd voor diëtisten én fysiotherapeuten in het historische Olympisch Stadion in Amsterdam. Deelname is gratis. Mis deze inspirerende middag niet en meld je aan. Dan kun jij je voorbereiden op een energieke bijeenkomst vol nieuwe inzichten en waardevolle connecties. 

(Plantaardig) eiwit en beweging: een krachtige samenwerking!

Datum: maandag 25 september 2023

Tijd: 14:30 – 18:30 uur

Locatie: Olympisch Stadion, Amsterdam

Accreditatie wordt aangevraagd

Altijd op de hoogte blijven?