NIEUWS | De Eetgemak Groep, verstrekker van verse gerechten op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderopvang en horeca & catering uit Katwijk, bundelt de krachten met Totaalvers, aanbieder van een totaalpakket aan eten en drinken.

Totaalvers uit Spijkenisse levert een totaalpakket aan vers-, diepvries-, food- en non-food producten aan de zorgsector. Het bedrijf biedt ook een assortiment van gesneden aardappelen, groente en fruit aan de voedingsindustrie. De samenwerking met Eetgemak Groep focust zich op het behouden van de huidige dienstverlening, waarbij bestaande organisaties, merken en partners worden gerespecteerd. “Klanten kunnen rekenen op een nog betere service zonder dat er veranderingen plaatsvinden in de operaties in Katwijk en Spijkenisse. Beide locaties worden optimaal benut, en alle medewerkers blijven hard nodig in de verwachte groeiperiode”, aldus Eetgemak Groep.

Daarnaast benoemt Eetgemak Groep dat de integratie en kennisuitwisseling zorgvuldig zullen plaatsvinden, met behoud van continuïteit op managementniveau. De dagelijkse leiding van Totaalvers blijft voorlopig in handen van het huidige management.

"Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie binnen de zorgmarkt en andere kanalen", aldus Ronald van der Leer, algemeen directeur Totaalvers.

Bron: Eetgemak Groep

Altijd op de hoogte blijven?