
Hoe beïnvloedt de eiwittransitie werk en talent in de voedselsector? Wat vraagt dit van HR en leiderschap en Hoe zorg je dat jouw HR-beleid meebeweegt met de toekomst van food? Op deze belangrijke vragen krijgen HR-managers en en directeuren antwoord tijdens het exclusieve Lead FWD evenement, dat plaatsvindt tijdens het Plant FWD congres op 9 april. Deelname betekent gratis toegang tot Plant FWD.
Hoe HR meebeweegt met transities voedselsector
De voedselsector verandert in een rap tempo. De eiwittransitie, nieuwe technologieën en veranderende consumentenbehoeften vereisen wendbaarheid. Niet alleen in productie en innovatie, maar ook in human capital & leadership. Het event geeft inzicht in hoe HR meebeweegt met de grote transities in de voedselindustrie.
Wat kun je verwachten van Lead FWD?
- Een netwerkborrel: ontmoet en netwerk met HR-collega’s en besluitvormers uit de voedselsector.
- Exclusief interview met Bas Turk van Tommy Tomato, die ervaring heeft in zowel de energie- als de voedselsector. We gaan in gesprek met Bas over hoe Tommy Tomato impact maakt met gezonde schoollunches en sociale inclusie, van nieuwkomers die Nederlands leren tot 65-plussers, de ‘health angels’, die lunches bezorgen. Deze biedt je een uniek perspectief op HR in een veranderende voedselindustrie.
Waar en wanneer?
Lead FWD vindt plaats op 9 april van 16.00 tot 18.00 op het Plant FWD event. De sessie is op de Breakout Balcony. Maximaal twee medewerkers per bedrijf kunnen deelnemen en het bedrijf moet minimaal vijftig medewerkers in dienst hebben.
Koop hier je ticket.
Plant FWD adres: Theater Amsterdam - Danzigerkade 5, 1013 AM Amsterdam. Lees hier over de vorige editie.