Kookworkshop en lezing door Sandra Bekkari en borstkankerorganisatie Think Pink

18 oktober 2022 Redactie Voeding Nu

Gezonde voeding is belangrijk voor iedereen, en dus ook voor borstkankerpatiënten. De Belgische auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari steunt de lotgenotenwerking van de nationale borstkankerorganisatie Think Pink met een unieke kookworkshop voor 15 lotgenoten én met een lezing over gezonde voeding voor het brede publiek. De kookworkshop (voorbehouden voor 15 lotgenoten) en de lezing vinden plaats in Voedingsschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14 in Brugge en dat op woensdag 19 oktober.

10 lotgenoten krijgen de kans om samen met Sandra Bekkari te kokkerellen, op woensdagnamiddag 19 oktober tussen 15 en 17 uur. Op het menu staan een aantal gezonde én superlekkere aperitiefhapjes, die na de avondlezing geserveerd zullen worden aan de deelnemers aan de lezing. De lotgenoten worden extra bijgestaan door een praktijkleerkracht en zijn leerlingen. Ter Groene Poorte wil op deze manier haar steentje bijdragen aan de strijd tegen borstkanker.

Na de kookworkshop staat een boeiende lezing voor het brede publiek door Sandra Bekkari en een receptie op het programma. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur in Voedingsschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14 in Brugge.

Een ticket kost 5 euro. De opbrengst van de avond gaat naar de lotgenotenwerking van Think Pink. Inschrijven kan via volgende link: bit.ly/LezingSandraBekkari.

Altijd op de hoogte blijven?