Imke de Boer geeft keynote over gezonde voedselsystemen op Food Technology

24 januari 2023 Redactie Food

Hoe ziet een regeneratief en gezond voedselsysteem in 2050 eruit? Daarover geeft Imke de Boer, hoogleraar Dierlijke Productiesystemen aan Wageningen Universiteit een keynote tijdens Food Technology. Het thema: Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter.

Imke de Boer en Eveline de Olde (Onderzoeker Dierlijke Productiesystemen) leiden een team van boeren, vertegenwoordigers van milieu- en landbouworganisaties en wetenschappers van Wageningen Universiteit in het onderzoek naar duurzame en gezonde voedselsystemen, waarover ze een longread publiceerden op de website van WUR. In haar keynote presenteert De Boer haar voedselvisie voor Nederland en de veranderingen die nodig zijn om daar te komen, want de voedingsmiddelenindustrie moet daarvoor behoorlijk op z’n kop.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom naar Food Technology.

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?