Food Network Symposium over de eiwittransitie op 8 juni

16 mei 2023 Redactie Voeding Nu Hogeschool van Amsterdam

Op donderdag 8 juni vindt het eerste Food Network Symposium 'Eiwittransitie: van wetenschap naar praktijk!' plaats. Een informatieve en prikkelende dag met sprekers die vanuit verschillende invalshoeken de eiwittransitie belichten, slimme handvatten aanreiken en stof tot nadenken geven. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken en van de opleiding Voeding en Diëtetiek te proeven.

De sprekers op het symposium zijn: 

  • Maartje Nelissen van PlantFWD
  • Tobias Leenaert,  auteur van How to create a vegan world
  • Wendy Walravenstein, diëtist en onderzoeker
  • Leroy van de Ree van Voedingsweetjes
  • Sander Biesbroek van Wageningen University & Research
  • Gamze Ünver van Fitfood Diëtistenpraktijk
  • Guido Meijer van Facility Services Hva/UvA
  • Michael Tieland, onderzoeker van het HvA lectoraat Voeding en Beweging
  • Freek Morren, docent aan HvA Voeding en Diëtetiek 

Deelname is gratis. Bekijk hier het volledige programma. 

Praktische informatie

Tijd: van 10.00 – 17.30 uur
Locatie: HvA opleiding Voeding en Diëtetiek, Dr. Meurerlaan 8 in Amsterdam Nieuw-West

De accreditatie is aangevraagd (ADAP).

Altijd op de hoogte blijven?