Food Innovation Academy opent de deuren tijdens Food Experience Day

24 januari 2024 Maranda Vandergriff via Unsplash
In Vlaardingen opent de Food Innovation Academy (FIA) zaterdag 27 januari 2024 voor de tweede keer de deuren voor geïnteresseerden in food tijdens de Food Experience Day.

De Food Innovation Academy (FIA) is een regionaal samenwerkingsverband voor de regio Rijnmond. Binnen de FIA bundelen foodbedrijven, waaronder bakkerijen en productiebedrijven, de krachten met het mbo- en hbo-onderwijs voor de opleiding van nieuwe medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij een beeld krijgen van het werken in een voedingsmiddelenbedrijf. Tijdens de Food Experience Day op 27 januari 2024 opent de Food Innovation Academy de deuren voor bezoekers.

Food Experience Day

Op de Food Experience Day presenteren diverse foodbedrijven uit de regio zich en krijgen bezoekers de mogelijkheid met directeuren, managers en productiemedewerkers in gesprek te gaan. Ook laten studenten en docenten in diverse praktijkruimtes zien hoe het onderwijs vorm krijgt. Ook  het IJscentrum opent de deuren. Daar toont een docententeam van ijsbereiders hoe ze ambachtelijk ijs maken.

De Food Experience Day vindt plaats op 27 januari 2024 van 10.00 en 14.00 uur in de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen. Ga voor meer informatie naar de website van FIA

Altijd op de hoogte blijven?