• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Voeding Nu 2 (2024)

In deze editie

De wereld van ultrabewerkt voedsel

Het boek De voedselfuik, geschreven door arts en wetenschaper Chris van Tulleken, neemt de lezer mee in de wereld van ultrabewerkt voedsel (UPF): wat is het en welke effecten heeft het op het lichaam ...
8 april 2024Ilse Reus

Ontbijt als een keizer, volg je eigen ritme

Ontbijten als een keizer, lunchen als een koning en dineren als een bedelaar – klopt deze oude wijsheid nog? Diëtist en auteur van het boek ‘Het ritme van eten’, Elly Kaldenberg over wel of niet ontb...
16 april 2024Suzan Tuinier
<<<12
Voeding Nu 2 (2024)

Voeding Nu 2 (2024)

Premium artikelen

Wil jij ook toegang tot alle premium artikelen uit deze editie? 

Neem een abonnement!


Abonnementen
Voeding Nu © 2025 Voeding Nu.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer