Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Wetenschap
Uit dit dossier
Wetenschap
Verband tussen consumptie van vruchtensuiker en het ontstaan van diabetes type 2 onderzocht
PREMIUM
Wetenschap
Opschuiven naar een meer plantaardig eetpatroon
PREMIUM
Wetenschap
Op weg naar gezonde en duurzame voeding
Wetenschap
NAV-lid Debora Melo-Van Lent: ‘Bijdragen aan een gezondere maatschappij’
Wetenschap
Leefstijlinterventie verbetert fysiek functioneren thuiswonende ouderen
Wetenschap
Minder kans op kanker bij minder (ultra)bewerkte voeding
Wetenschap
Aan-knop van ons ‘gezonde’ vet ontdekt door LUMC-onderzoekers
Wetenschap
Geslaagde veldproef met genetisch bewerkte tarwe om asparagine te verminderen
Wetenschap
TikTok gevaarlijk voor mensen die gevoelig zijn voor eetstoornis
Wetenschap
Consument staat welwillender tegenover insectenvoedsel na uitleg over duurzaamheidsvoordelen
PREMIUM
Wetenschap
Beïnvloedbaarheid jongeren biedt kans voor interventies
PREMIUM
Wetenschap
Groente en fruit de vergeten probiotica?
Wetenschap
NAV-lid Yvonne Willemsen: ‘Effecten van borstvoeding nabootsen’
PREMIUM
Wetenschap
Het belang van ervaringsgerichte voedseleducatie
Wetenschap
LUMC-onderzoekers: veel vetten in bloed biedt bescherming tegen allergieën
Wetenschap
Brits onderzoek: Suikertaks op frisdrank werkt
Wetenschap
Heidy den Besten benoemd tot persoonlijk hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen
Wetenschap
HAS green academy benoemt Ingeborg Haagsma-Boels als lector Eiwittransitie in Voeding
Wetenschap
Lectoraat Eiwittransitie bij Hogeschool Van Hall Larenstein aan de slag met voeding van de toekomst
Wetenschap
Onderschatting van het risico op hart- en vaatziekten
Wetenschap
Kan app lager opgeleiden helpen bij gezonde keuze?
Wetenschap
Review over jongeren en alcoholgebruik wint NAV-publicatieprijs
Wetenschap
NAV-lid Merel van Veen: ‘Kennis nog beter implementeren in de praktijk’
Wetenschap
Traqq helpt onderzoek naar voedselconsumptie
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>