Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Wetenschap
Uit dit dossier
Wetenschap
Positief effect op prestaties van het brein na maagverkleining
Wetenschap
LUMC-onderzoek naar eiwitmodificaties in lichaamscellen
Wetenschap
Miriam Quataert nieuwe practor Eiwittransitie bij SVO vakopleiding food
Wetenschap
Fit een operatie in voor patiënten met artrose en sarcopene obesitas
Wetenschap
‘Onderzoek en praktijk dichter bij elkaar brengen’
Diëtetiek
Wetenschap
Voedingsinname van omnivoor tot veganist
Wetenschap
‘Met gezonde leefstijl kun je veel ziektes beïnvloeden’
Wetenschap
Insulineresistentie verbetert door een precies dieet
Wetenschap
Gepersonaliseerde voeding op basis van stofwisseling beter voor de gezondheid
Wetenschap
Verband tussen consumptie van vruchtensuiker en het ontstaan van diabetes type 2 onderzocht
Wetenschap
‘Overgang naar alternatieve voedingseiwitten versnellen’
Wetenschap
Opschuiven naar een meer plantaardig eetpatroon
Wetenschap
Op weg naar gezonde en duurzame voeding
Wetenschap
NAV-lid Debora Melo-Van Lent: ‘Bijdragen aan een gezondere maatschappij’
Wetenschap
Leefstijlinterventie verbetert fysiek functioneren thuiswonende ouderen
Wetenschap
Minder kans op kanker bij minder (ultra)bewerkte voeding
Wetenschap
Aan-knop van ons ‘gezonde’ vet ontdekt door LUMC-onderzoekers
Wetenschap
Geslaagde veldproef met genetisch bewerkte tarwe om asparagine te verminderen
Wetenschap
TikTok gevaarlijk voor mensen die gevoelig zijn voor eetstoornis
Wetenschap
Consument staat welwillender tegenover insectenvoedsel na uitleg over duurzaamheidsvoordelen
Wetenschap
Beïnvloedbaarheid jongeren biedt kans voor interventies
Wetenschap
Groente en fruit de vergeten probiotica?
Wetenschap
NAV-lid Yvonne Willemsen: ‘Effecten van borstvoeding nabootsen’
Wetenschap
Het belang van ervaringsgerichte voedseleducatie
1
2
3
4
5
>
>>