Luistertip: Een podcast over voeding van I’m a Foodie

8 oktober 2021 Nienke Arkeraats

Beeld: cottonbro via Pexels

Elke vrijdag deelt de redactie van VoedingNu een luister-, lees- of kijktip. Vandaag tippen we Een podcast over voeding van I’m a Foodie, waarin verschillende diëtisten en wetenschappers aan het woord komen.

Iedere vrijdag is er weer een podcast over een actualiteit rondom voeding. Het leuke aan Een podcast over voeding is dat de onderwerpen breed uit elkaar liggen. Waar het de ene keer gaat over voeding en kinderen, gaat het de keer erna over wetgeving. Zo is er voor iedereen wat wils.

Ik ben student Voeding en Diëtetiek en loop sinds kort stage bij VoedingNu. Zelf luister ik deze podcast het liefst als ik het huishouden doe of in de trein zit op weg naar mijn studie of werk. Ik luister niet altijd alle afleveringen, maar scroll door de lijst tot ik een onderwerp vind dat mij aanspreekt. Bijvoorbeeld seizoen 1 aflevering 4: Help: mijn peuter van 3 eet nauwelijks! Een gesprek met kinderdiëtist dr. Rolinda Demeyer. Of seizoen 1 aflevering 17: Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans.

Klik hier om naar de podcast te gaan of luister 'm in je podcastapp.

Altijd op de hoogte blijven?