• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Product en bedrijf

Heijs deel 1 - De waarde van de kip

10 april 2017 Annet Roodenburg

Kippenborstfilet, dat stukje kip eten Nederlanders het liefst, net als de Britten overigens. Naar deze landen gaan de meeste kippenproducten van Heijs Food Products (HFP). Sanne de Groot (3de jaars studente Voedingsmiddelentechnologie) en ik bezochten HFP, kippenverwerker in Hoogeveen. We spraken daar met Richard de Vegt, verantwoordelijk voor productontwikkeling binnen de Heijs groep.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op voedingnu.nl
  • Ontvang 7x per jaar het Vakblad Voeding NU
Dossiers
  • Product en bedrijf
Lees ook

Wakker Dier: 'Maak vlees duurder en groente goedkoper'

Nederlanders aten in 2022 gemiddeld 37,5 kilo vlees – een halve kilo minder dan het jaar ervoor. Dit blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research (WEcR) in opdracht van Wakker Dier. De vleesc...
11 oktober 2023Redactie Food

Taak voor overheid: aanpak ongezonde voedselomgeving

Dit artikel is voor iedereen te lezen tot 13 oktober. Daarna alleen voor abonnees. | De aandacht van Joreintje Mackenbach,  onderzoeker en docent aan VUmc, is de laatste tijd verschoven van de bebouwd...
10 oktober 2023

Nederlanders kiezen voor vis in plaats van vlees vanwege duurzaamheid

Uit onderzoek van keurmerken Marine Stewardship Council (MSC) en Aquaculture Stewardship Council (ASC) blijkt dat steeds meer Nederlanders vis uit duurzame overwegingen vis eten in plaats van vlees.
18 september 2023Redactie Vismagazine
<<<56789>>>
Foodbanen

De beste banen in de wereld van voeding

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Voeding Nu 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 15 MEI 12:00 - 19:30

    IFFI: 'Salt, Less is More'

  • 27 MEI 12:30 - 17:30

    De Haagse Innovatie Parade VD

Voeding Nu © 2025 Voeding Nu.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer