• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Product en bedrijf

Heijs deel 1 - De waarde van de kip

10 april 2017 Annet Roodenburg

Kippenborstfilet, dat stukje kip eten Nederlanders het liefst, net als de Britten overigens. Naar deze landen gaan de meeste kippenproducten van Heijs Food Products (HFP). Sanne de Groot (3de jaars studente Voedingsmiddelentechnologie) en ik bezochten HFP, kippenverwerker in Hoogeveen. We spraken daar met Richard de Vegt, verantwoordelijk voor productontwikkeling binnen de Heijs groep.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op voedingnu.nl
  • Ontvang 7x per jaar het Vakblad Voeding NU
Dossiers
  • Product en bedrijf
Lees ook

Activisme in de strijd voor volksgezondheid

In een interview in Het Parool noemde Teun van der Keuken zijn nieuwe boek ‘De mens is een plofkip’ “mijn eerste activistische boek”. Onlangs nam hij afscheid van zijn tv-werk om zich aan podcasts, do...
23 mei 2024Huib Stam

Innovatie en samenwerking in de voedingsindustrie

Mikrocentrum, de platformorganisatie voor de hightech- en maakindustrie, presenteert het Food Tech Event 2024, voorheen bekend als de vakbeurs Food Technology. Het evenement vindt plaats op 15 en 16 m...
13 mei 2024

Food en technologie ontmoeten elkaar op Food Tech Event 2024

Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie. Daarom organiseert het Mikrocentrum op 15 en 16 mei het Food Tech Event 2024 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Hier ontmoeten food en techno...
6 mei 2024Max Geluk
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de wereld van voeding

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Voeding Nu 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 17 JUN 11:01 - 19 SEP 22:00

    Diëtist van het jaar

  • 9 SEP 16:00 - 21 OKT 19:30

    Cursus Basis Microbiologie van voedingsmiddelen

  • 23 SEP 09:00 - 24 SEP 22:00

    Food Matters Live

Voeding Nu © 2025 Voeding Nu.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer