Hét antwoord op de vraag van de steeds bewustere consument

Op 22 en 23 november a.s. vindt de Free From Functional & Health Ingredients 2022 plaats in de RAI Amsterdam. Het is alweer de tiende editie van dit unieke retail event, waarbij de gehele voedingsmiddelenindustrie elkaar ontmoet en inzicht krijgt in de belangrijkste voedingstrends.

Tijdens Free From Functional & Health Ingredients 2022 worden alle lagen uit de voedingsmiddelenindustrie aan elkaar gekoppeld. Van category managers en inkopers tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen. Sterke inhoudelijk congresprogramma’s, meer dan vijfenveertig sprekers en honderden exposanten bieden dé insights en inspiratie om plantaardig, vegan, biologisch, lactose-, gluten- en suikervrij, functionele en dieetvoeding en de proteïnetransitie naar een nóg hoger niveau te tillen.

Vergroot je netwerk

Voor foodprofessionals, inkopers en category managers biedt de expo inzicht in de trends die horen bij de bewuste lifestyle van de consument en de juiste connecties om de hierop aansluitende producten in de schappen te krijgen en te houden. Voor exposanten vormt het evenement een uitgelezen kans om hun meest innovatieve en trendy foodproducten te presenteren aan duizenden (inter)nationale foodprofessionals, inkopers en category managers.

De vakbeurs zorgt voor snelheid en efficiency in het ontwikkelen van de juiste producten en een schapinvulling die daadwerkelijk aansluit op de vraag van de meer en meer groene consument.

Meer informatie en tickets: https://nl.freefromfoodexpo.com/home/

Altijd op de hoogte blijven?