Afvallen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn

25 juni 2021

BEDRIJFSINFORMATIE - Veel mensen blijven maar moeite houden met het verliezen van gewicht. En als het al lukt, dan komt vaak het jojo-effect om de hoek. Mensen beginnen vaak niet eens aan de struggle die afvallen heet, alleen al omdat ze zoveel moeten sporten. Volgens Niels Bosman van Makkelijk Afvallen is afvallen echter gemakkelijk. Je hoeft bovendien niet fanatiek te sporten om toch je doelen te behalen. Hoe? Dat laat hij zien met zijn platform Makkelijk Afvallen.

Makkelijk Afvallen ziet het anders

Nee, je hoeft niet elke dag naar de sportschool. Wandelen met de stappenteller kan ook, zoals je op Makkelijk Afvallen talloze tips leest over hoe je ook kunt trainen, hoe je op andere manieren vet kunt verbranden. Dat gewicht verliezen ook gepaard gaat met eentonig en weinig eten verwijst Bosman al eveneens naar het rijk der fabelen. Zo vind je op zijn platform honderden koolhydraatarme recepten. Je eet dan gezond en lekker. Ook de weekmenu’s van Makkelijk Afvallen en het 50 dagen plan van Makkelijk Afvallen slaan aan. Met behulp van dit dichtgetimmerde plan kun je zomaar twee kilogram per week aan lichaamsgewicht verliezen.

Gezonde gerechten met kip

Om dat te bewerkstelligen zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de gezonde gerechten met kip zoals je die op het platform vindt. Deze gerechten zijn snel klaar, zeer smaakvol en gemakkelijk te maken. Je vindt op het platform tal van gezonde gerechten met kip en groente. Wat dacht je van Oosterse gerechten met kip in de vorm van kip siam, kip tandoori of Oosterse paksoi met kip. Kip met roerbakgroenten? Zeker een aanrader, net als roerbak spruitjes met kip en salade gerechten met gerookte kip. 

Ondersteuning als je kiest voor Intermittent Fasting

Makkelijk Afvallen biedt je de beste tips, staat voor kennisoverdracht en advies en laat je achtergrondverhalen over alles wat met je gewicht te maken heeft. Bovendien speelt het in op de nieuwste ontwikkelingen. Zo kun je ondersteund worden als je kiest voor vasten, ook welk Intermittent Fasting genoemd. Je eet dan delen van de dag of hele dagen niets. Vasten is efficiënt in de strijd tegen kilo's en je lichaam is snel gewend als je kiest voor een heel ander eetpatroon. 

Hoe kun je gezond eten als je niet weet wat gezonde voeding is?

Bosman wil voor 2030 een miljoen mensen hebben geholpen bij het verliezen van lichaamsgewicht. Maar dan wel op zijn manier. Wat die manier is? Vooral de goede keuzes maken op basis van kennis. Gezonde voedingstoffen nemen en niet beslist minder eten. Het begint echter met kennis. Als je al niet weet wat gezonde voeding precies is, hoe kun je dan wel gezond eten? Mensen die denken dat afvallen nog steeds iets complex is en altijd gepaard gaat met eindeloos sporten, zullen eigenlijk vandaag nog een bezoek moeten brengen aan Makkelijk Afvallen. Dan leren ze al snel dat je ook zonder al te veel moeite gewicht kunt verliezen. Het zal voor veel mensen echt een pak van het hart zijn. 

Altijd op de hoogte blijven?