• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

Oplosbaar of knapperig graag

Deze Amerikaanse onderzoekers bestuderen het eetgedrag va...

NAV-lid Timme van der Lugt: ‘Benieuwd naar interactie tussen diverse stoffen’

Als kind vond ik eten altijd al heerlijk. Ook had ik een...

Krijgt Nederlander ja/nee voldoende jodium binnen?

Het RIVM publiceerde op 1 juli 2022 het rapport ‘Jodiumin...

RIVM over jodiumonderzoek

In Voeding Nu editie 6 uiten Frits Muskiet en collega’s h...

Standpunt Voedingscentrum | Nut en risico’s van voedingssupplementen

Vitamines en mineralen zijn nodig voor het behoud van een...

Internationaal symposium: Probiotica, kansen en uitdagingen

Met behulp van gezonde darmen stress verminderen of milde...

‘Weg met ongezonde producten bij kassa’

Zeven jaar werkte Marlijn Huitink aan een vijftal veldond...

Van cress tot claim

Met het innovatieve challenge model kun je korte klinisch...

Zorginstelling ZuidOostZorg sluit zich aan bij Dutch Cuisine

ZuidOostZorg sluit zich als eerste zorginstelling in Nede...
PREMIUM

De echte (meer)waarde van appels en ander fruit

De lokale fruitteelt heeft het zwaar. Nieuwe toepassingen...

Gezonder eten in de zorg

NAV-lid Gerda Pot Waarom ben je voedingswetenschappen gaa...
PREMIUM

Effecten leefstijlinterventie sterker in de praktijk

Leidt de combinatie krachttraining en een verhoogde eiwit...
<<<34567>>>
Foodbanen

De beste banen in de wereld van voeding

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven

Voeding Nu

Voeding Nu

Superaanbieding!
Ontvang 1 jaar Voeding Nu voor slechts €19,99 ex. btw.

Profiteer nu

Agenda

  • 22 mei - 22 mei

    Symposium: Transitie naar een duurzaam voedselsysteem

  • 1 juni

    Workshop Zout- en suikerverlaging

  • 7 juni

    Studiedag Voedingsproblemen bij Thuiswonenden met Dementie

Voeding Nu © 2023 Voeding Nu.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer