• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

Vezelweetjes op Instagram helpt de jonge consument kritisch kijken

Zo’n 1 miljoen Nederlanders kampt met darmproblemen. Het...

Beurs over voedselveiligheid, duurzaamheid en innovatie

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren dit jaar wederom...

Studenten brengen effect voedselomgeving in kaart

Leerlingen en studenten staan aan het begin van hun zelfs...

NAV-lid Debora Melo-Van Lent: ‘Bijdragen aan een gezondere maatschappij’

Debora Melo Geboren: Curitiba Brazilië Woont in: San...

Op weg naar gezonde en duurzame voeding

Op initiatief van Cosun Nutrition Center heeft een rondet...

Standpunt Voedingscentrum | De eerste stappen naar een duurzamere eiwitconsumptie

Om de milieubelasting van ons voedsel te verminderen, is...

Opschuiven naar een meer plantaardig eetpatroon

Een verschuiving in ons eetpatroon naar meer plantaardige...

Voorwaarden en regels nieuwe voedingsmiddelen

In de EU zijn Nieuwe Voedingsmiddelen (Novel Foods) gedef...

‘Overgang naar alternatieve voedingseiwitten versnellen’

Essentieel onderdeel van de Europese plannen om in 2050 k...

Insecten eten, zijn we er klaar voor?

Entomofagie, de technische term voor het consumeren van i...

De wonderlijke wegen van voedsel

Eerdere recensies in Voeding Nu die ik schreef over boeke...

Beïnvloedbaarheid jongeren biedt kans voor interventies

De groei en ontwikkeling tijdens de adolescentie is bepal...
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de wereld van voeding

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven

Voeding Nu

Voeding Nu

Superaanbieding!
Ontvang 1 jaar Voeding Nu voor slechts €19,99 ex. btw.

Profiteer nu

Agenda

  • 22 mei - 22 mei

    Symposium: Transitie naar een duurzaam voedselsysteem

  • 15 juni - 7 december

    Cursus allergenen management

  • 9 september

    Seminar leefstijlverandering in preventie en zorg

Voeding Nu © 2023 Voeding Nu.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer