• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Product en bedrijf

Je hebt gehakt, kip, vis en Pulled Oats

2 oktober 2019

In Finland was Pulled Oats meteen na introductie een hit. Het begon als proef in 2015 in een supermarkt in Helsinki, waar de mensen ervoor in de rij stonden na uitlevering. Nu is het overal in Finland verkrijgbaar. Sinds deze zomer is het product op basis van haver, tuinbonen en erwten ook te vinden in de schappen van de Nederlandse supermarkt.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op voedingnu.nl
  • Ontvang 7x per jaar het Vakblad Voeding NU
Dossiers
  • Product en bedrijf
Meer over
  • Plantaardig eten
  • Highlight
  • Twitter en Facebook
  • Voeding Nu Magazine 2019 - 05 - september
Lees ook

Hoe staat de mbo’er tegenover plantaardig voedsel?

Doel van het tweejarig onderzoeksproject “MAP” (Mbo-student in Actie voor Plantaardig voedsel) is om kennis te vergroten over hoe mbo-studenten denken over plantaardig voedsel, en hoe ze kunnen worden...
3 juni 2025Esther VeenAntien Zuidberg

700.000 huishoudens kopen HAK-in-PAK

Begin 2024 lanceerde HAK peulvruchten in pak. Bijna een jaar later maakt de groenten- en peulvruchtenverwerker de balans op. Met ruim 2 miljoen verkochte pakjes peulvruchten en mais is HAK-in-PAK een ...
27 januari 2025

‘De eiwittransitie is haalbaar met de juiste innovaties’

Nederland loopt achter op schema op de overheidsdoelstelling om in 2030 een gelijkwaardige consumptieverdeling van 50 procent dierlijke en 50 procent plantaardige eiwitten te bereiken.
27 januari 2025
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de wereld van voeding

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Voeding Nu 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 17 JUN 11:01 - 19 SEP 22:00

    Diëtist van het jaar

  • 9 SEP 16:00 - 21 OKT 19:30

    Cursus Basis Microbiologie van voedingsmiddelen

  • 23 SEP 09:00 - 24 SEP 22:00

    Food Matters Live

Voeding Nu © 2025 Voeding Nu.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer