• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Voeding Nu
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Voedingscommunicatie

‘De doelgroep kinderen is mijn favoriet’

25 mei 2020

Diëtist Liesbeth Verbruggen wilde altijd al een eigen praktijk starten. De ervaring die ze op eerdere werkplekken opdeed, kan ze nu als ondernemer in crisistijd goed gebruiken. ‘De eerste weken waren moeilijk, maar nu zie ik ook mogelijkheden.’

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op voedingnu.nl
  • Ontvang 7x per jaar het Vakblad Voeding NU
Dossiers
  • Voedingscommunicatie
Meer over
  • Voedingscommunicatie
  • Highlight
  • Twitter en Facebook
  • Praktijk
  • Voeding Nu Magazine 2020 - 3 - mei
Lees ook

Darmklachten verminderen met FODMAP-dieet

DIËTETIEK | “Zo’n 75 procent van mijn cliënten heeft darmproblemen, dit vanwege mijn FODMAP specialisatie. Het is heel dankbaar werk, want in 90 procent van de gevallen kan ik da...
7 februari 2025Angela Jans

Het is een puzzel, waar reageer je op?

“Glutenintolerantie als modeverschijnsel is lastig voor mensen die er écht ziek van worden. Ze worden daardoor niet altijd serieus genomen. Tegelijk profiteren ze van de hype, omdat er daardoor steeds...
4 december 2024Angela Jans

Het dieet is heel belemmerend

Al vanaf haar jonge jaren heeft Lorena (1970) vaak last van buikpijn en misselijkheid. Ze kwakkelde jarenlang door. Soms zette haar gezicht op, had ze last van een dikke tong en benauwdheid. Ze ging n...
19 november 2024Dorien Voskuil
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de wereld van voeding

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Voeding Nu 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 15 MEI 12:00 - 19:30

    IFFI: 'Salt, Less is More'

  • 27 MEI 12:30 - 17:30

    De Haagse Innovatie Parade VD

Voeding Nu © 2025 Voeding Nu.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Voeding Nu

    • Adverteren
    • Abonneren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine

Contactgegevens

Voeding NU
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@voedingnu.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer